Ruimte huren:
www.continentalartcentre.nl

Uit de activiteiten van
Leen en Ria La Rivière,
op het Continental Art Centre
ontstonden vele activiteiten,
nu zelfstandige projecten.

Klik op onderstaande links
en je krijgt alle documentatie:
www.auteursrechtenkenniscentrum.nl
www.ccli.nl
www.chezmaria.nl
www.christelijkekunst.org
www.christianartists.org
www.christianartists-network.org
www.christelijksociaalnetwerk.nl
www.cnvvakmensen.nl
www.continentalsound.org
www.continentalministries.org
www.continentals.nl
www.Nederlandstoonkunstenaarsregister.nl

Info over Leen en Ria La Rivière:
www.la-riviere.nl

Geschiedenis

Het Continental Art Centre is de locatie, waar in 1989 allerlei activiteiten en projecten, bedacht en opgestart door Leen en Ria La Rivière hun huisvesting kregen.

Deze geschiedenis van een dikke 40 jaar kun je zien op de volgende film van 9 minuten klik hier voor de film. Zeer gedetailleerde informatie per jaar is te vinden op de website van www.continentalsound.org.

Het gebouw was tot 1989 een kleuterschool, gebouwd in 1968, geopend door minister Marga Klompé. Naast een school, een terrein van ca. 2000 m2. Dit kon in 1989 gehuurd worden en kort daarna gekocht met het recht om bij te bouwen. Met de groei van de activiteiten kwam ook de noodzaak van uitbreiding. In 2002 kwam er een vleugel aangebouwd met kantoorruimten, grote opslagruimte en woonruimte voor de beheerder. In 2007 werd een theater bijgebouwd, een foyer en kleedruimten. De officiële opening was door minister-president Jan Peter Balkenende. In het oude deel van het gebouw is een bar/vergaderruimte en een studio/trainingsruimte aanwezig.